Probeer het u maar eens voor te stellen: wegen zonder wegmarkeringen. In dat geval zou onze mobiliteit ongetwijfeld één gigantische chaos zijn. Onder meer dankzij Wegmarkeringen De Groote hoeven we daar niet voor te vrezen.

Al meer dan 13 jaar blinkt Graco uit als technisch ontwikkelaar en fabrikant van geavanceerde airless markeringstoepassingen. Elke nieuwe generatie betekent de introductie van nieuwe technologieën en nieuwe mogelijkheden.

Op de E40 in Loppem is een vrachtwagen op één van onze botsabsorbeerders geknald. Onze wegenarbeiders verwittigden meteen de hulpdiensten. Als bij wonder raakte bij het zware ongeval niemand gewond.

In Italië werken ze bijna even snel en accuraat als bij Wegmarkeringen De Groote Deinze.

Veel bouwbedrijven zijn momenteel nog niet klaar waren om correct te voldoen aan de elektronische aanwezigheidsregistratie op grote werven. Ook de RSZ is onvoldoende klaar en de toepassing checkin@work werkt nog niet optimaal.

De stad Brugge heeft een aantal frequent gebruikte fietspaden onder handen genomen. Op sommige plaatsen was het echt gevaarlijk.

Wat is het GIPOD?

30-09-2014

Beeld je een Vlaams landschap in, waar alle wegeniswerken, nutswerken, manifestaties en andere activiteiten op het openbaar domein op voorhand gekend zijn. Waarbij alle betrokken partijen samenwerken om de hinder maximaal te beperken in tijd en de ruimte.

Contact

Karrewegstraat 110 Deinze 9800

T 09 380 17 18