Multidot wegmarkering

Het Multidot-markeringssysteem werd speciaal ontworpen om het regenwater aan de zijkant van de weg vlot af te voeren. Dit zorgt voor een betere zichtbaarheid en dus voor meer veiligheid op de weg. Multidot-lijnen bestaan uit thermoplastiek en worden constant onderbroken door regelmatige stippen met daartussen verfvrije zones van enkele millimeters breed. Die tussenruimtes zorgen ervoor dat de regen aan de zijkant van elke stip weg kan lopen.

Hogere verkeersveiligheid en zichtbaarheid bij regen

De geavanceerde Multidot-wegmarkering biedt een aantal belangrijke troeven:

  • Betere lichtweerkaatsing bij regenweer en in het donker: doordat het regenwater wordt afgevoerd, vormen de opstaande randen van de stippen een ononderbroken lijn die daglicht en het licht van de koplampen te allen tijde weerkaatst.
  • Verhoogde zichtbaarheid: reflecterende glasparels zorgen voor nog meer reflectie in combinatie met de vorm van de stippen. Daardoor is de lijn overdag nog witter en reflecteert ze ’s nachts nog beter licht.
  • Rammeleffect: onoplettende chauffeurs worden subtiel opgeschrikt wanneer ze over de lijn langs de rijweg rijden.
  • Duurzaamheid: voor Multidot-markeringen wordt slijtvast Thermoplast gebruikt. Een markering die afhankelijk van de verkeersdrukte 3 jaar of langer meegaat.
  • Verhoogde veiligheid: het water stroomt weg tussen de stippen en zorgt bijgevolg voor minder watergladheid. Ideaal voor motorrijders.

Vragen?

Meer informatie over onze wegmarkeringsoplossingen? Vul dan onderstaand formulier in.


Contact

Karrewegstraat 110 Deinze 9800

T 09 380 17 18