Wegmarkeringen verwijderen met waterstralen

Wegmarkeringen worden ontworpen om zo lang mogelijk stand te houden. Maar soms moeten ze sneller weg dan slijtage ze uitwist. Bij een veranderde wegsituatie bijvoorbeeld, of de herinrichting van een parkeerterrein of bedrijfsgebouw. Voor die gevallen beschikt Wegmarkeringen De Groote over een geavanceerd waterstraalsysteem dat markeringen efficiënt verwijdert zonder grote beschadiging aan het wegdek.

De Stripe Hog

Dat is de naam van de unieke machine die het verwijderen van wegmarkeringen in een handomdraai mogelijk maakt. Door het gebruik van waterstralen is deze techniek ook veel milieuvriendelijker dan frezen of zandstralen. En is er meer:

  • De vlijmscherpe waterstralen verwijderen wegenverf, thermoplast, epoxy en tape met een minimale beschadiging aan asfalt of beton.
  • De speciaal ontworpen reinigingskop verwijdert rubberbandensporen op start- en landingsbanen terwijl de ondergrond intact blijft.
  • De mobiele Strip Hog unit maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk te manoeuvreren op de meest moeilijke plaatsen.

Onze Stripe Hog machines zijn dus de meest flexibele, handigste en compleetste hulpmiddelen om permanente of tijdelijke markeringen te verwijderen op asfalt en beton.

Vragen?

Meer informatie over het verwijderen van wegmarkeringen? Vul dan onderstaand formulier in.


Contact

Karrewegstraat 110 Deinze 9800

T 09 380 17 18